Den tekniska anslutningen

Här hittar du information om den tekniska hantering som krävs för en anslutning till E-hälsomyndighetens tjänster och register.


  • Beställning av åtkomst och brandväggsöppningar till E-hälsomyndighetens tjänsterHär hittar du som vård- och apoteksaktör blanketter för att beställa åtkomst till E-hälsomyndighetens test- och produktionsmiljöer. Du hittar även blanketten du behöver fylla i och skicka in till oss för att vi ska veta vilka hos er som har rätt att beställa brandväggsöppningar hos E-hälsomyndigheten. 
  • Certifikatshantering vid anslutning till E-hälsomyndighetens tjänsterVid utveckling av teknisk lösning vilken ska göra anrop till funktionalitet hos E-hälsomyndighetens externa testmiljöer, samt vid driftsättande i produktion av teknisk lösning godkänd hos E-hälsomyndigheten, krävs certifikatshantering. Här beskrivs vad som gäller för hanteringen av certifikat vid anslutning till E-hälsomyndighetens tjänster.
  • SäkerhetslösningFör information om E-hälsomyndighetens säkerhetslösning, läs mer under sidan Säkerhetslösning som du hittar här

Versionshistorik

Version

Datum

Kommentar

1.02021-11-27Ny handbok vård- och apotekstjänster