Beställning av åtkomst och brandväggsöppningar till E-hälsomyndighetens tjänster


Här hittar du som vård- och apoteksaktör blanketter för att beställa åtkomst till E-hälsomyndighetens test- och produktionsmiljöer. Du hittar även blanketten du behöver fylla i och skicka in till oss för att vi ska veta vilka hos er som har rätt att beställa brandväggsöppningar hos E-hälsomyndigheten. 
Beställning av åtkomst till test- och produktionsmiljön

Det måste finnas en ifylld blankett som visar vem eller vilka hos er som har rätt att beställa öppningar av brandväggar hos E-hälsomyndigheten. Blanketten ska skrivas under av lämplig person i er organisation, till exempel IT-chef/driftschef/CTO/CIO/ eller tekniskt ansvarig person.

Vid begäran av brandväggsöppning gör E-hälsomyndigheten en verifiering av att det är en person som finns med på den inskickade blanketten. Om det sker förändringar av kontaktpersoner behöver ni skicka in en ny blankett för beställare av brandväggsöppningar.

Klicka på länken nedan för att komma åt rätt blankett:

Säkerställ att blanketten är korrekt ifylld och skicka den sedan till servicedesk@ehalsomyndigheten.se. ​Blanketterna används även vid ändring av brandväggsöppning.Versionshistorik

Version

Datum

Kommentar

1.02021-11-27Ny handbok vård- och apotekstjänster
1.12022-02-15Uppdaterat sidan med ny blankett för behörig beställare av brandsväggsöppningar
1.22022-11-23Tagit bort information om avtal